Dreamcatcher

Waarom Dreamcatcher?

Omdat het voor mij een droom is om andere vrouwen, mannen en kinderen te kunnen helpen.

Daarom probeer ik de dromen van deze gezinnen te vangen!

 

Wie ben ik?

Ik ben Simone Knufman.

 

Helaas heb ik ondervonden hoe het is om geen geld te hebben en bijna alles kwijt te raken. Gelukkig zijn wij daar uitgekomen. Jammer genoeg werd vervolgens mijn man chronisch ziek en daarna ikzelf. Ik ben altijd ondernemer geweest en heb mijn laatste onderneming moeten sluiten vanwege mijn ziekte. Nu ben ik 2 jaar verder en heb ik mijn ziekte redelijk leren accepteren, mede omdat ik heel veel ontzettend lieve mensen om mij heen heb die mij hierbij hebben gesteund.

Daarom wil ik nu anderen helpen die het, om welke reden dan ook, financieel, lichamelijk of geestelijk zwaar hebben. Maar ik wil er ook zijn voor vrouwen die gewoon lekker willen shoppen en/of kletsen.

Ik kan deze droom verwezenlijken door de inzet van een groep ontzettend lieve vriendinnen; ik noem ze dan ook mijn "dream team".

Maar ook door mensen die hun hart op de juiste plek hebben. Dankzij hen en giften van bedrijven en particulieren hebben wij Dreamcatcher kunnen starten en kunnen we het blijven voortzetten.

 

Wij hopen op kleding, tassen en sieraden die u niet meer draagt, maar waar een andere vrouw dolgelukkig mee zal zijn. Door deze donaties zijn wij in staat om Dreamcatcher draaiende te houden.

Wij danken u bij voorbaat hartelijk voor uw bijdrage!

Voor alle spullen die wij in Dreamcatcher verkopen vragen wij een kleine bijdrage. Hiervan kunnen wij de huur en de lasten betalen. Het restant wordt direct geïnvesteerd in artikelen en/of diensten die wij gratis weg kunnen geven.

 

Dit is mijn droom!!!

x Simone

contact